"mascalzone latino Étterem"

Friday, April 17, 2009

Business Menu April

2600 FT PER PERSON / FŐ

Pasta e fagioli alla toscana Huf 950
“Pasta e fagioli” Hagyományos bableves toszkánából
“Pasta e fagioli” traditional bean soup from Tuscany

Spaghetti alla Carbonara Huf 1350
Spaghetti Carbonara, baconnel, tojással és tejszinnel
Spaghetti “Carbonara” of bacon, eggs and cream

Tortino al prosciutto e formaggio Huf 1150
Sonkás és sajtos kis tészta kosár salátával
Ham and cheese mini tarte served with a bunch of salad

Farfalle alla Norma Huf 1150
Farfalle tészta “Norma” módra, rántott padlizsán,
friss paradicsommal és pecorino sajttal
Farfalle “Norma” style with a sauce made of deep fried aubergine,
fresh tomato and grated pecorino cheese

Filetto di merluzzo al bacon e Parmigiano con patate al forno Huf 1650
Sült tőkehal filé bacon-nel és Parmigianóval sültburgonyával
Baked fillet of cod with bacon and Parmigiano-Reggiano and roasted potatoes

Insalata di tacchino marinato con vinagrette all’aceto balsamico Huf 1800
Marinált pulykamell saláta
Marinated turkey salad with balsamic vinagrette

Spiedino misto di con salsiccia, pollo con patate al forno Huf 1850
Csirkés, olasz kolbászos nyárs sültburgonyával
Mixed skewer with Italian fresh sausage, chicken and roasted potatoes

Pollo alla cacciatora con polenta Huf 1800
Csirke cacciatora polentával
Chicken cacciatora with tomato sauce, rosemary, olives
and served with polenta

Torta di mele con gelato al cioccolato Huf 850
Alma torta csokoládé fagylalttal
Apple tart with chocolate icecream

Tiramisù al limoncello Huf 850
Tiramisu limoncellóval ízesítve
Limoncello aromatised tiramisu

No comments: