"mascalzone latino Étterem"

Friday, April 17, 2009

Antipasti & Zuppe

Il nostro piatto mediterraneo con affettati e “sfiziosità”
Mediterrán tálunk olasz felvágotakkal, sajtokkal, olívával, articsókával
Our Mediterranean platter with Italian cold cuts, cheese, olives and
artichoke

két személyre vagy nagyétküeknek / Per due o per un golosone / For two or one food lover
huf 4450 / euro 18,5

Calamari ripieni in guazzetto
Töltött tintahal “in guazzetto” friss paradicsomos, fehér boros, bazsalikomos könnyű mártással
Stuffed calamari “in guazzetto” with a light sauce of fresh tomato, white
wine and basil
huf 1980 / euro 8,3

Trio di bruschette al pomodoro, peperoni e ricotta
“Bruschetta trio” paradicsommal, marinált paprikával és ricottával
“Bruschetta trio” with cherry tomato, marinated bell peppers and ricotta
huf 1350 / euro 5,6

Gamberi e fagioli come nella nostra amata Versilia
Saláta melegen, garnélából és borlotti babból, ahogy Versiliában szeretik
Hot salad of prawns and borlotti beans as we make in our beloved Versilia
huf 2650 / euro 11

Pecorino alla griglia con rucola e olio al peperoncino
Grillezett pecorino sajt rukkolával és chillivel aromatizált olajjal
Grilled pecorino cheese with rucola and chilli aromatised oil
huf 2550 / euro 10,6

Insalata di baccalá all’olio extra vergine con patate, cipollotti e noci
Bacalao saláta, extra szűz olívaolajjal, burgonyával, friss hagymával és dióval
Bacalao salad with extra virgin olive oil, potato, fresh onion and walnut
huf 1950 / euro 8

Zuppa frantoiana
Hagyományos Minestrone leves
Mixed vegetable soup
huf 850 / euro 3,6

Tortellini in brodo
Kappan leves házilag készített tortellinivel
Home made tortellini in capon broth
huf 950 / euro 4

No comments: